4 Eylül 2012 Salı

ESKİ ROTRİNGLERDEN ARIYORUMMM

Merhaba sevgili bloggerlar.Hani derler ya bir şey az ise kıymetlidir diye.İşte bende bu aralar yeni bir meraka yelken açtım.Babamın hediye ettiği ''Rotring Tikky'' den sonra devamını bulup kolleksiyon yapmaya karar vermiştim.Taaa kiii....Biraz araştırıp çok nadir bulunabildiğini görene kadar.Annemin öğrenciliğinden kalma 1 tane zaten var 1 tane de babam hediye etti ama bunlar ne yazık ki kolleksiyonum için yeterli değil.Neyse sanırm ara mahallelerdeki ve Eminönündeki bazı kırtasiyeleri araştıracağım.Çünkü internette fiyatlar uçmuş.Dediğim yerlerde bulabilirsem hepsini alıcam inş.Bana şans dileyin :)))
                                            

4 yorum:

  1. Benim de ortaokuldan kalma var 2 tane rotringim :)Umarım bulabilirsin, kocaman şans diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa gerçekten çok şanslısınız.ayrıca çooook teşekkür ediyorum :):):)

      Sil
  2. Küçüklüğümde arkadaşlarla aramızdaki en büyük havamız rotring kalemlerdi. İlk okula giderken çocuklara pek alınmazdı bu kalemler pahalı diye. Ne kadar güzel bi koleksiyon:) Bol şanslar diliyorum..

    YanıtlaSil
  3. bende onlardan 2 tane var babamdan hatıra onun lise günlerinden hatıra olarak saklıyorum :)

    YanıtlaSil

Yayınımı okuyup küçükte olsa yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder.Yorum yazanlara teşekkür ederim.İsim vermeyenlere hafiften uyuz olurum kötü amaçlı yorum olmadığı sürece sorun yok demektir.:)sizleri seviyoruuummmm..:)

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails