21 Haziran 2013 Cuma

EMİNÖNÜ GEZİSİ :)

Kaç zamandır hayalini kurduğumuz Eminönü gezisini nihayet bugün gerçekleştirdik.Feekaat ve lakin sıcaktan resmen beynim kulaklarımdan aktı.Ama ne yalan söyliyeyim çok eğelendim.Favori mekanım pastacılar olmasına rağmen en çok elektronikçilerden alış veriş yaptım.Altın Çarşı daki Lider elektroniği öneririm fiyatlar uygun.Neyse gerisini fotoğraflarla anlatalım :)
Gezimiz 89 E ile başladı Allahtan klimalıydı.


Eeee eminönü'e gidilirde kuruyemiş alınmaz mı ? Biz genelde Osmanlıoğlundan alıyoruz hemen kurukahvecinin sokağında tavsiye ederim :)Ne bulduysak aldık özellikle taş çikolatalar o kadar güzeldiki yolda hüpplettik azıcık kalandan foto çekebildim.

 Gezinin sonunda hemen Mc donalds sokağının sonunda ki Hafız Mustufa dan lezizzz tatlılar yedik.Fiyatlar çok ucuz değil ama porsiyonlar çok büyük ve çooook lezzetli.Özellikle üstteki muhallebi tarzı tatlının içinde kuru incir parçaları vardı ve çok hafifti mükemmmeelll :)

Bunlarda hafız mustafanın manzarası oturma alanı da çok ferahtı.

 Veee günün sonunda Eminönü Beykoz vapurunda çay içebilmek kadar hoşu yok doğrusu sırf eve vapurla dönebilmek için bile Eminönü ne giderim...




Ve tabi Eminönü vazgeçilmezlerinden peynir...



Hafız Mustafanın dekorasyonundan kesitler(ben eşliğinde)  :))))

2 yorum:

  1. Eminönünde gezmeyi bende çok seviyorum ama sıcaklarda insanın beyni dönüyor gerçektende..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bir ara bayılacak gibi oldum herhalde aldığım ferace naylon o yakıyor diye düşündüm o derece .ama insan ramazan öncesi gezmek istiyor :)

      Sil

Yayınımı okuyup küçükte olsa yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder.Yorum yazanlara teşekkür ederim.İsim vermeyenlere hafiften uyuz olurum kötü amaçlı yorum olmadığı sürece sorun yok demektir.:)sizleri seviyoruuummmm..:)

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails