24 Haziran 2010 Perşembe

LEZİZ KEKLERRRR

       Salı günü annemle beraber leziz cupkekler yaptık.Acaip emek verdim bir güzeeelll karıştırdım.Daha sonra kağıtlara döktük.İçerisinde neler yokk kii..Emmaaa tarifi bizde saklıı.Kimselere sölememm:):):)Akşam kuzenim Zeynep bizdeydi.Annem ben Sude Zeynep okey oynadık.Ardından burnumuza harikaa kokular geldi.TIRRTIINN....kekler piştiii.Hemen yedik mmmmm bence harikaydı(benim elim değdiği için mi ne).Yiyenler de beğendi.Okey oynarken moralm moralman eksilerdyken bi anda en yüksek sevieye ulaştıııı.2 kez kazandım.Diğerlerindede heppppp annemmm.Bu kadar mı olurrrrr.Her neyse güzel bir akşam geçirdik hattaaaaaa mikemmmeeeelllll....:D:D:D

6 yorum:

  1. çok leziz görünüyorlar Hande'cim, annenin de senin de ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Sıdıka Ablacığım inşallah sana da bir gün yaparız ,sizi örnek alarak blog yazmaya çalışıyorum yardım ve desteklerinizi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. :) her zaman yardım için burdayım canım, diğer blogların izleyicisi olup, bol bol yorum yazarsan daha çok ziyaretçin oluyor benden söylemesi. :) Facebook sayfana da ekleyebilirsin blogunu. Dilersen anlatırım ayrıntılı daha sonra.

    YanıtlaSil
  4. Tamam Sıdıka Ablacığım çok teşekkür ederim uygun olduğun bir günde seni bizde misafir etmek isterim...

    YanıtlaSil
  5. inşallah tatlım, muck :)

    YanıtlaSil

Yayınımı okuyup küçükte olsa yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder.Yorum yazanlara teşekkür ederim.İsim vermeyenlere hafiften uyuz olurum kötü amaçlı yorum olmadığı sürece sorun yok demektir.:)sizleri seviyoruuummmm..:)

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Related Posts with Thumbnails